ONS WAGENPARK

VAN KOOIAAP TOT VRACHTWAGEN

WhatsApp Image 2022-07-19 at 9.36.25 PM (8)
WhatsApp Image 2022-07-19 at 9.36.25 PM (4)
WhatsApp Image 2022-07-19 at 9.36.24 PM

Een kooiaap is een meeneemheftruck die wij achterop de oplegger kunnen zetten, hierdoor is er geen ruimteverlies voor de lading. Daarnaast kunnen wij hem ook op de oplegger zetten doordat onze monteurs in samenwerking met Moffett een eigen ontwerp ervoor hebben gemaakt. De exclusieviteit die wij hiermee bieden is groot. Ook bij een lange of zware lading kan de kooiaap op de oplegger.
Een kooiaap is de ideale oplossing om te kunnen laden en lossen op locaties waar geen heftruck beschikbaar is. Binnen een paar minuten kunnen we de kooiaap gebruiken om te laden of lossen.
Om ons werk te doen zijn onze opleggers dus essentieel. Wij zetten ons in om uw lading snel, veilig en goed af te leveren.

Het merendeel van onze chauffeurs beschikt over een vaste vrachtwagen. De inrichting is grotendeels door henzelf gekozen. Hierdoor ligt de zorg van de vrachtwagen bij de chauffeur zelf en hierdoor gaat hij ook zeer zorgvuldig om met zijn materiaal. Als je bij Van Meeteren komt werken, bespreken we de mogelijkheden voor het gebruik van een vaste vrachtwagen.
Met ons eigen wagenpark van vrachtwagens en opleggers verzorgen we wegtransport van lange, hoge en brede lasten. We beschikken over 2- tot 8-assige semidiepladers en euro-diepladers. Ook zijn onze vrachtwagens allemaal voorzien van een volgsysteem, hierdoor kunnen wij uw goederen op de voet volgen.

Continu investeren wij in ons wagenpark en materiaal, zodat we een goede service aan onze klanten kunnen bieden. Ons materiaal wordt met grote zorg door onze eigen werkplaats onderhouden zodat onze heftrucks, kooiaaps, diepladers, uitschuifbare trailers, gesloten trailers en onze trekkers betrouwbaar kunnen worden ingezet.