ONS PRIVACYBELEID

ONZE OMGANG MET UW PRIVACY

Wij zijn ons ervan bewust dat u uw vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten: welke gegevens wij verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u hopelijk beter hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Van Meeteren. U dient zich ervan bewust te zijn dat Van Meeteren niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.
Van Meeteren respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en diensten en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld volgens de richtlijnen van het CBP en de meldplicht datalekken.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we om persoons/bedrijfsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen uw gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken en wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons analyseren hoe gebruikers onze website gebruiken.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en onze diensten. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site of in onze diensten, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met:

privacy@meeterenspeciaaltransport.nl

Communicatie

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt middels het transport systeem op onze site, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw andere gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Aanpassen/uitschrijven

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie hiernaast de contactgegevens.