CORONA-PROTOCOL VAN VAN MEETEREN

MAATREGELEN IN ONS BEDRIJF

Ook wij nemen maatregelen om de kans op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Ons bedrijf volgt hierin de aangescherpte adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de overheid. We nemen uw gezondheid en veiligheid even hoog op als die van onze medewerkers. Het is voor iedereen een nare situatie en daarom willen wij u graag duidelijkheid geven van wat u van ons mag verwachten.

WIJ STAAN VANZELFSPREKEND VOOR U KLAAR

Ons bedrijf blijft open om u de gewenste zorg en service te bieden maar wel met enkele aanpassingen.

Voor afspraken met klanten, partners en leveranciers zijn we zoveel mogelijk risicomijdend. Afspraken die niet persé fysiek plaats hoeven te vinden bieden wij graag telefonisch contact of per e-mail.

Mocht er op locatie fysieke contact met onze medewerkers gewenst zijn dan zullen deze zoveel mogelijk doorgang vinden met beperkte sociale omgang zoals geen handen geven, afstand bewaren, etc.

DE IMPACT

We proberen de impact op onze service zoveel mogelijk te beperken. Indien onze maatregelen ten koste gaan van onze dienstverlening neem dan direct contact op met ons bedrijf zodat we samen kunnen kijken hoe we de impact kunnen verminderen.

Wij danken u voor uw begrip en ondersteuning om de COVID-19 uitbraak zo snel mogelijk in te dammen.

Laten we op elkaar letten en voor elkaar zorgen!